Невена Цонева и Венелин Венков, които бяха част от Ку-ку

...
Невена Цонева и Венелин Венков, които бяха част от Ку-ку
Коментари Харесай

Венелин Венков сравни напускането на Ку-ку бенд с живот след затвор

Невена Цонева и Венелин Венков, които бяха част от " Ку-ку бенд ", описаха за своето овакантяване на групата и аргументите за това решение.

" Тези, които са гледали „ Изкуплението Шоушенк " – там най-после пандизчиите ги пускат след 30-40 години и не знаят какво да вършат със свободата си. Повечето се бесеха там, където си правеха чертичка и си пишеха имената. При мен не е чак такова ситуацията, само че и аз съм бил 30 години в една организация ", споделя Венко пред bTV във връзка на раздялата си с " Ку-Ку бенд " и Слави Трифонов.

 

„ Бях на график от понеделник до петък всяка седмица ", признава той и прибавя, че в този момент му е мъчно да свикне с тази смяна и множеството свободно време, на което се радва. 

 

За решението да изоставен бенда, Невена Цонева добавя, че им е лишило дълго време да го обмислят. „ Аз единствено 7 години съм била в " Ку-Ку бенд ". Не е елементарно или леко взето решение. В края на краищата беше изрично ", прецизира тя.

 

Относно решението им Венков споделя, че не желае да изпада в детайлности.

 

„ Не се усещам добре там последните години. Това, което е там вътре в " Ку-Ку бенд " сега не е това, което беше преди, всичко е напълно друго. Говоря съответно за групата, това не е същото, в което съм аз живял толкоз години. Най-вече Слави го няма в групата. Тя е негова, в никакъв случай не е оставил никого под никаква форма, само че той към този момент не е част от групата. Сега просто си вършим професионално нещата ", сподели Венков.

„ Това е прелестно, само че е към този момент не е моето. Моето е да вършим песни с тази група, както сме правили дълги години, а ние към този момент не вършим песни и албуми. Много ме мъчи това и желаех да приключа ", сподели той.

 

Помолен да коментира политическото отклоняване на Слави от шоубизнеса в последните години, Венков съобщи: „ Крайно аполитичен съм, не ме интересуват тези неща. Всеки си взима решения самичък за себе си ", споделя той.

 

„ В един миг взехме решение, че е по-важно за нас да обърнем внимание на детето, в сравнение с да се занимаваме с това, с което в този момент ", сподели той. 

 

Невена Цонева добави, че събитията за това са доста и че не са едностранни, тъй като са настъпили и промени в персонален проект. 

 

Припомняме, че барабанистът Венелин Венков и певицата Невена Цонева бяха част от бенда в продължение на години. За тяхното решение да го изоставен, Слави Трифонов разгласи в обява във Facebook.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР