Българският скиор Алберт Попов заяви, че е разочарован, че само

...
Българският скиор Алберт Попов заяви, че е разочарован, че само
Коментари Харесай

Алберт Попов пред Sportal.bg: Не ми достигна съвсем малко 

Българският скиор Алберт Попов съобщи, че е отчаян, че единствено 26 стотни не са му достигнали, с цел да се класира за втория манш на гигантския слалом от Световната купа в Банско.

Той се подреди на 32-ра позиция след първото си втурване и остана на по-малко от половин секунда от 30-ото място, което дава право на присъединяване във втория манш.

" В тази дисциплинираност за този сезон това беше най-хубавото ми втурване. Имаше сектори, в които не бях най-благоприятен. Но аз съм удовлетворен, тъй като бях доста покрай първите 30 през днешния ден ", сподели Алберт Попов след спускането особено пред Sportal.bg .
View this post on Instagram
Aлберт Попов остана единствено на 26 стотни от място във втория манш на гигантския слалом в Банско. В първата част от конкуренцията българската звезда в алпийските ски даде 32-о време, спирайки хронометрите на 1:18.68 минути или с 3,73 секунди пасив по отношение на първия Марсел Хиршер.

A post shared by А1 Bulgaria (@a1.bulgaria) on Feb 24, 2019 at 3:08am PST

" Чувах публиката. Те ми дадоха последната мощ, когато ми окапваха крачетата. Последните порти ги направих със силата, която те ми дадоха. Цялата страст и всички тези хора доста ми оказват помощ. Мотивирам се доста повече и знам, че го върша не за себе си, а за тях. Благодаря на всички, които пристигнаха да ни гледат. Всички споделят, че такава аудитория на елементарни Световни купи по принцип няма ", похвали феновете българският скиор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР