Българският футболен съюз продължава последователната си политика на инвестиции във

...
Българският футболен съюз продължава последователната си политика на инвестиции във
Коментари Харесай

БФС подписа договор за изграждане на модерен футболен терен в Карлово

Българският футболен съюз продължава поредната си политика на вложения във футболната ин  фраструктура в страната, като последният план, който централата ще осъществя, е обвързван с построяването на пълноразмерен неестествен терен в гр. Карлово взаимно с локалната община. БФС към този момент подписа контракт с община Карлово за планиране и създаване на оборудването с размери 94/64 метра, което ще бъде употребявано от локални клубове, учебни заведения, детски градини и така нататък Инвестицията от страна на футболния съюз е в размер 501 503,20 лева и се чака теренът да бъде изцяло подготвен през 2023 г. 

До края на октомври се чака въвеждането в употреба на още 5 огромни плана на територията на цялата страна – пълноразмерни изкуствени терени в Плевен и Сливен, пълноразмерен натурален терен в Ботевград, 3 минифутболни терена в Елин Пелин и минифутболен комплекс в Аксаково.

 През месец май още веднъж с вложения от БФС бе въведен в употреба реновираният футболен стадион в Хасково с изкуствено покритие, а малко преди този момент персонално президентът на централата Борислав Михайлов откри ново футболно оборудване в Кюстендил. В предходния си мандат управлението на БФС осъществя още 8 комплекса на територията на цялата страна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР