Българският Червен кръст и Съюзът на българските автомобилисти стартират съвместна

...
Българският Червен кръст и Съюзът на българските автомобилисти стартират съвместна
Коментари Харесай

БЧК и СБА с кампания „COVID-19 все още не е във ваканция“


Българският Червен кръст и Съюзът на българските автомобилисти започват взаимна акция за повишение на информираността по отношение на разпространяването на  COVID-19  и ограниченията за сигурност под надпис „ COVID-19  все още не е във почивка “. В интервала ноември-януари ще бъдат комуникирани така наречен „ червени линии “, които не би трябвало да прекрачваме. Сред тях са носенето на маска, стерилизация, отдалеченост и други Кампанията има за цел да доближи до възпитаници, които употребяват всеобщия градски превоз за напредване до учебно заведение. Организаторите възнамеряват да насочат своите послания също към автомобилисти и пътуващи по коледните и новогодишните празници.

За да доближат до по-голям брой от целевите групи специалистите на СБА и БЧК създадоха поредност от анимирани видеоклипове /с дълготрайност 32 секунди/, които показват основното настоящо лице в акцията – човечето, което не прекрачва „ алените линии “. То ни напомня някои потребни препоръки, които могат да спасят освен нашия, само че и живота на другите към нас. Човечето пътува с градски превоз до учебно заведение, постоянно е с маска и съблюдава целесъобразната отдалеченост. Когато времето е хубаво, то се разхожда пешком до учебно заведение. След всяко пътешестване то ни напомня, че би трябвало да измием и дезинфекцираме ръцете си.

Кампанията се поддържа от Международната автомобилна федерация ФИА и е част от общите старания на ФИА и Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец за поддръжка на битката с ковид инфекцията.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР