Българските власти пропуснаха уникалната възможност за приемането на страната в

...
Българските власти пропуснаха уникалната възможност за приемането на страната в
Коментари Харесай

Паси: Трябваше да пуснем Швеция и Финландия в НАТО под условие, че България ще влезе в Шенген

Българските управляващи пропуснаха неповторимата опция за приемането на страната в Шенген, съобщи пред Българска национална телевизия Соломон Паси. " Трябваше да пуснем Швеция и Финландия в НАТО под изискване, че България ще влезе в Шенген ", посочи той.

Соломон Паси изрази вяра напъните, които поставиха с президента Росен Плевнелиев за намиране на допирни точки сред партиите в 48-ия парламент да дадат резултат.

" Анализът ни сподели, че има в Народното събрание болшинство сред 160 и 180 депутата - в историята на България не сме имали такова болшинство. Ако те заровят персоналното си его, бъдете сигурни, че България може доста мощно и бързо да дръпне напред.

Много надви популизма в нашия живот. Израел подписа Абрахамски съглашения с няколко арабски страни след 6000-годишна война. През 1990 Ахмед Доган изиска среща с Тодор Живков, с цел да заровят томахавките от Възродителния развой. През 2005 царят, чието семейство беше избито от Българска комунистическа партия, а самият той интерниран в чужбина и пропъден в заточение от България, той елементарни на Българска комунистическа партия и направи с тях държавно управление просто в името на вървежа на България напред. Какво има толкоз да се дели сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", че да не могат да продължат напред и да си подадат ръка ", попита Паси.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР