Българската легенда Христо Стоичков беше сред хората, приветствали великия при

...
Българската легенда Христо Стоичков беше сред хората, приветствали великия при
Коментари Харесай

НЕ СЕ ВИЖДА ВСЕКИ ДЕН: Христо Стоичков разплака Роналдиньо

Българската легенда Христо Стоичков беше измежду хората, приветствали великия при приемането на бразилеца във футболната Зала на славата. Събитието беше отсрочено с цели две години поради Коронавирус пандемията.

Заедно с някогашния плеймейкър на Барселона бяха признати и други огромни имена от близкото минало - Раул Гонсалес Бланко, Роберто Карлос и Фабио Канаваро. В Залата на славата към този момент е и шведската треньорка Пиа Сундхаге.

Стоичков присъстваше на церемонията във вторник вечерта в Пачука, Мексико, и след това разгласява фотоси от събитието в Instagram профила си.
свързани новини65944на 16.10.2019
" Горд съм да споделя тази незабравима вечер в Залата на славата с тези митове на футбола ", написа носителят на " Златната топка " за 1994 година

Именно Стоичков връчи на специфичната статуетка на церемонията, а бразилецът не сдържа сълзите си.

" И в най-смелите си фантазии не съм си представял да съм тук, да бъда до толкоз доста митове. Винаги съм си мечтал да спечелвам титли, да въвеждам голове, само че в никакъв случай не съм си представял да преминавам през това. Благодаря ви за това, което направихте за футбола, което ни даде опцията да мечтаем и да бъдем като вас “, показа Роналдиньо.

¡¡EL 10 QUE YA ES ETERNO EN LA INVESTIDURA!!

" NO SOY DE HABLAR MUCHO. A MÍ SOLO ME TOCABA JUGAR Y DIVERTIRME "

Ronaldinho, investido al Salón de la Fama...

EN VIVO
— FOX Sports MX (@FOXSportsMX)
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР