Българската индустрия се събуди с добра новина на 8 юни.

...
Българската индустрия се събуди с добра новина на 8 юни.
Коментари Харесай

Те си знаят вече 30 години и продължават напред

Българската промишленост се разсъни с добра вест на 8 юни. Най-големият производител на отоплителна и нагревателна техника в страната ще отвори нов, четвърти цех в края на 2024-та година.

На 11 500 м² разгъната застроена повърхност ще има индустриална част, разграничена в две съществени халета с високо автоматизирани и софтуерни заваръчна, емайлираща и асемблираща линии за водосъдаржатели за термодинамични и електрически бойлери, както и линии за краен монтаж на термопомпени елементи и термодинамични бойлери.

Планираният годишен потенциал на фабриката ще бъде над 200 000 единици краен артикул, от които 100 000 термодинамични бойлера. Новият цех цели да се усилят мощностите за произвеждане на термодинамичните бойлери, заради разрастващия се сегмент. Те ще се прибавят към сегашните 1 500 000 уреда, които сега компанията създава и изнася за над 60 страни. 
 d
Всичко това ще затвърди позицията на 3-ти максимален производител в Европа на българската компания Tesy, част от Фикосота. Новината за новия цех беше обявена на стилно матине по случай 30-тия рожден ден на компанията, по време на което гостите и сътрудниците на компанията схванаха от първо лице за провокациите и триумфите на компанията от членовете на борда. 
 д
Впечатление направиха две истории - тази на братята Кюркчиеви, основали и развили компанията с доста хъс и проницателност, както и на Цветомир Цанков, почнал от продавач-консултант в компанията и достигнал до шеф Производствена дивизия с екип от над 800 индивида. От техните разкази стана ясно, че основополагаща философия на TESY е стремежът да дава постоянно повече на крайния консуматор - повече топла вода, по-добра енергийна успеваемост и високо качество, без значение през какви рецесии и промени минава промишлеността.

Малко прочут е и фактът, че членове на Tesy вземат участие в експертните групи към Европейската комисия, които работят по тематиките за енергийна успеваемост и въвеждането на новите условия за изгодност на електрическите уреди. Благодарение на тези ограничения се чака в Европейски Съюз да спестим до 200 милиарда киловатчаса електрическа енергия.
 ц
“Не стопираме да търсим нови благоприятни условия за разширение на бизнеса и отвън страната. Търговският екип на компанията се разраства с нови хора от Европа, Африка и Азия, което способства за нахлуване на нови пазари и прибавяне на нови клиенти. ”, приключи ревюто си Жечко Кюркчиев, основател и шеф на компанията.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР