Българска бивша любовница на известен британски режисьор е в ареста

...
Българска бивша любовница на известен британски режисьор е в ареста
Коментари Харесай

БГ любовница сви бижута от вдовица на английски режисьор, след като я преби с тръба и чайник

Българска някогашна държанка на прочут английски режисьор е в ареста на Острова, упрекната, че е пребила и ограбила вдовицата му, научи HotArena.

48-годишната Гергана Георгиева е предизвикала телесни повреди на 77-годишната вдовица на Майкъл Уинър, Джералдин, а по-късно е отмъкнала кеш и бижута на обща стойност 150 000 паунда.

Джералдин, за която Уинър се оженил през 2011 година, е претърпяла съществени пострадвания по главата, откакто е била бита с железен кол, удряна с чайник, а най-после е била оставена завързана в жилището си в Найтсбридж, Централен Лондон.

Бях сигурна, че ще умра “, разяснява вдовицата. Нападението се е случило през 2015 година, а оттогава до в този момент текло следствие. Георгиева, която е персонален треньор по фитнес, е била задържана и разпитана пред мирови арбитър в четвъртък, 6 юни. Причината за ареста са открити персонални приинадлежности на Майкъл и Джералдин Уинър в нает от нея гараж в Брентфърд, Западен Лондон, писа „ Телеграф “.

Българката, която има и английски паспорт, ще бъде в ареста до идващото правосъдно съвещание на 5 юли.

Пред съдията Георгиева разказала, че е имала интимна връзка с Уинър в интервала 1999 – 2002 . От тогава изпитвала мощна ненавист към вдовицата на някогашния си ухажор. Станало ясно и че директно преди самото нахлуване Георгиева е шпионирала Джералдин и проследявала ежедневните й интензивности, като за тази цел носела перука.

Майкъл Уинър умрял от рак на черния дроб на 77 години през 2013 година Кариерата му в киното продължава повече от 50 години и е основал над 30 кино лентата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР