Българска агенция за инвестиции нито издава визи, за да влизат

...
Българска агенция за инвестиции нито издава визи, за да влизат
Коментари Харесай

Шефът на БАИ: Агенцията за инвестиции не издава визи за чужденци

Българска организация за вложения нито издава визи, с цел да влизат чужденци на територията на България, нито по някакъв метод дава адреси, нито дава средства, нито управлява лицензирани финансови институции, които издават документи, разяснява ръководителят на БАИ Стамен Янев във връзка със почналото следствие за златните паспорти.

Специализираната прокуратура ревизира сигнал за съществуването на проведена незаконна група за подкрепяне на придобиване на българско поданство по схемата " натурализация посредством инвестиция ".

" Съгласно закона Българската организация за вложения само ревизира съществуването на договорка с финансов актив, която договорка се удостоверява с документи от лицензирани финансови институции ", изясни шефът на организацията, представен от Българска национална телевизия.

Той отхвърли към сегашния миг способени органи да са влизали в постройката на Българската организация за вложения.

" Вчера в организацията сме получили нужните претенции от способния орган, тъй че ще бъде предоставена информация. Документите са в постройката, сътрудниците ги приготвят и ще създадат цялостно досие, което ще бъде предоставено на способените органи ", съобщи Янев.

По думите му няма мотив за терзания. Той бе безапелационен, че постоянно е спазвал закона и постоянно ще го прави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР