Българката Александра Георгиева, която има най-голям принос за спечелване на

...
Българката Александра Георгиева, която има най-голям принос за спечелване на
Коментари Харесай

Александра Георгиева след избора ѝ за най-добър посрещач: Неописуемо е да спечелиш медал от европейско

Българката Александра Георгиева, която има максимален принос за продобиване на бронзовите медали на първото европейско състезание по волейбол за девойки до 16 години беше определена за най-хубав посрещач. Ето какво показа тя пред профилирания уебсайт bgvolleyball.com:

 Малките волейболистки се окичиха с бронзови медали на Европейското в София
Малките волейболистки се окичиха с бронзови медали на Европейското в София

Момичетата на Стоян Гунчев изтръгнаха петсетова победа против Беларус

" Вчера след загубата от Русия в действителност ни бе доста тежко. И беше мъчно да повярваме още веднъж в себе си, да се съберем и да продължим напред. Но го направихме. Целият тим се събрахме вечерта, обсъдихме някои неща и мисля, че се получи добре. И заслужаваме в действителност този орден ".

Това европейско бе в действителност едно доста хубаво преживяване. Неописуемо е да спечелиш орден от европейско. Не знам какъв брой хора са го изживявали или са изпитвали това възприятие, само че в случай че не го спечелиш, няма по какъв начин да го схванеш. А тази премия значи в действителност доста за мен. На кого я обричам? На сестра ми. Наистина тя е индивидът, който най-вече заслужава и медала, и премията, и всичко, което съм постигнала досега ", сподели Георгиева.

" Винаги има другарство сред тимовете и се опитваме да завържем контакти. Те са положителни девойки и заслужаваха това, което завоюваха ".

" Имам две седмици единствено и по-късно се връщам в Белград, само че се надявам през идващото лято още веднъж да имаме такива триумфи с националния тим ", приключи Александра.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР