Българка получи доживотен затвор за убийството на 63-годишния й гръцки

...
Българка получи доживотен затвор за убийството на 63-годишния й гръцки
Коментари Харесай

Българка ще лежи до живот в Гърция заради убийство

Българка получи пожизнен затвор за убийството на 63-годишния й гръцки брачен партньор. Неговото тяло бе открито във фризер в апартамент в Калитея през януари 2016 година, оповестяват електронни издания от южната ни съседка, представени от Българска телеграфна агенция.

Гръцки прокурор е окачествил убийството, осъществено от 50-годишната Анелия Александрова, която е от ромски генезис и е от Варна, като едно от най-тежките закононарушения в Гърция.

Според него задачата на наказаната е била да задигне положението на гръцкия си брачен партньор.

Аутопсията е открила, че устата и носа му са били залепени с тиксо, а на главата му е била поставена торба. Според медиците, жертвата е умряла от задушаване.

В хода на следствието беше търсен и синът на Александрова от предходен брак. Смяташе се, че двамата са избягали в България след убийството.

Подобен сюжет - ликвидиране на грък поради желанието на българската му половинка да прибере фамилните пари, имаше и преди няколко седмици на о.Крит. Там настоящ служител на реда от Казанлък простреля локален доктор, а стана ясно и че е възнамерявал закононарушението дружно с дамата на гръцкия жител. Тя и служителят на реда били любовници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР