България Трима души се удавиха само за ден в Бургаско

...
България Трима души се удавиха само за ден в Бургаско
Коментари Харесай

Трима души се удавиха само за ден в Бургаско

България Трима души се удавиха единствено за ден в Бургаско Двама мъже и една жена изгубиха живота си  Надежда Неменски 1 юли 2019, 14:19  Трима души се удавиха единствено за ден в Бургаско Източник: iStock/Guliver Images
рима души, двама мъже и една жена, са се удавили единствено в неделния ден в Бургаско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас, представени от организация БГНЕС.

Около 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно ръководство – Несебър е получено известие за

случай в местността „ Иракли”, при който се удавила 48 годишна бургазлийка.

Установено е, че дамата дружно със брачна половинка си малко по-рано пристигнала на неохраняемия плаж, като влезнала 30-40 м. във вътрешността в морето. Въпреки опитите ѝ да излезе от бурното море, бургазлийката не съумяла. Тялото ѝ е извадено от плажуващ мъж от Враца.

Около 14.10 ч. в Районно ръководство – Царево пък е получено известие за това, че в бурно море край неохраняемата зона на плаж „ Делфин”

до Ахтопол, се удавил 44-годишен пловдивчанин .

Тялото му е откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина” при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Царево.

Сигналът за третото удавяне е получен към 17.40 ч. в Районно ръководство – Поморие.

Мъж се удавил в морето край поморийската околност „ Косата” .

Той е 64-годишен софиянец, влезнал малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е намерено на пясъчната линия на неохраняем плаж пред почивна станция „ Мак” – Габрово.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР