България ще се събуди с жена премиер и с жена

...
България ще се събуди с жена премиер и с жена
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Ще имаме жена президент и жена премиер!

България ще се разсъни с жена министър председател и с жена президент. Президентска република няма да има. Това съобщи в изявление за малкия екран на Слави Трифонов 7/8 TV гадателката Теодора Стефанова. „ Жената няма да е една и съща “, посочи тя.

„ До 2025 година ще се въртим в серпантина от избори. Това, което следва на 2 април, няма да е по-различно. Обединението, което в този момент се случва…. ще има изменничества, ще има неща, които няма да са в една посока, с цел да намерят консенсус и няма да продължи доста дълго.

Пак ще сме на една крачка, този път ще се случи някакво държавно управление, с доста къс период, 7-8 месеца до година “, сподели гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони.

По думите й, на локалните избори ще има огромен отговор на доста неща.

„ 2024-2025 година българите ще си намерят сами водачите. Лидерът ще си го избере България, той не е в тази среда, която виждаме сега.

На тези избори ще е доста забавно, някои партии ще бъдат доста сюрпризирани от резултатите, ще има разбъркване. Движение за права и свободи влиза доста напред, с Българска социалистическа партия ще се гонят.

Нов индивид ще има на идващите избори. Силно ляво и дясно ще има 2024-2025 година “, предвижда Стефанова.

„ Всички наши водачи, политици да седнат да си приказват дружно. Това ще докара до разрешаване на всички проблеми на хората, не можем да се въртим в непрестанен кръг на избори “, счита тя.

Според Стефанова ще има два чисто нови политически плана, само че не на тези, а на идващите избори. Те дават сериозна поръчка. Те са доста забавни, от младежи. Има и жена, има и мъж в изпълнителната власт. Избирателите ще ги припознаят. 2024 ще стартират да се трансформират нещата “, сподели още тя.

На въпрос по кое време ще завърши войната в Украйна, Стефанова съобщи, че тази година военните дейности ще спрат. До края на годината ще има 2-3 значими стъпки, ще стартират договаряния.

„ Нито в Русия, нито в Украйна ще има промяна на властта тази година. В края на 2023, септември-октомври, нещата могат да стартират да излизат отвън надзор, промяна може да има идната година.

„ Европа ще се трансформира, Балканите ще станат доста мощни. България ще стане основен фактор на Балканите “, уточни тя
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР