България ще продължи да укрепва сътрудничеството си с Европол. Службата

...
България ще продължи да укрепва сътрудничеството си с Европол. Службата
Коментари Харесай

Борисов: България ще продължи да укрепва сътрудничеството си с Европол

„ България ще продължи да укрепва съдействието си с Европол. Службата постоянно е била благонадежден сътрудник на страната ни в битката с миграционния напън, с контрабандата на горива и цигари и при злоупотребата с разплащателни средства ”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с изпълнителния шеф на Европол Катрин де Бол в Мюнхен.

Двамата разискаха съдействието сред европейската работа за битка с престъпността и българските служби за сигурност. Във фокуса на диалога бяха битката с тероризма, разкриването на проведени незаконни групи, както и киберпрестъпността, оповестяват от пресцентъра на Министерския съвет.  

Изпълнителният шеф на  европейската работа за битка с престъпността Катрин де Бол съобщи, че високо прави оценка работата на българските служби за сигурност. Тя акцентира и че Европол постоянно си сътрудничи чудесно с тях.

Министър-председателят Бойко Борисов и изпълнителният шеф на Европол Катрин де Бол разговаряха в границите на Мюнхенската конференция по сигурността.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР