Българите предпочетоха статуквото. Рано или късно съм сигурен, че човек

...
Българите предпочетоха статуквото. Рано или късно съм сигурен, че човек
Коментари Харесай

Чолаков: Рани или късно човек като проф. Герджиков ще е държавен глава

Българите избраха статуквото. Рано или късно съм сигурен, че човек с профил като проф. Герджиков или самият той ще бъде държавен глава. Ние се гордеем с тази кандидатурата. Показахме друга опция, алтернативата за президент на България. Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ по bTV Радомир Чолаков, ръководител на Инициативния комитет за издигане на кандидатурите на Анастас Герджиков и Невяна Митева.

При тази ниска изборна интензивност мисля, че сме изправени пред сериозен политически проблем в бъдеще. След седем месеца служебно държавно управление, офанзиви против симпатизантите на ГЕРБ, демотивация на голяма част от хората въобще да гласоподават, сподели още той.

Чолаков изясни, че са издигнали кандидатурата на Герджиков късно и в случай че са имали месец повече, най-вероятно резултатът ще е бил по-добър.

„ Пред Радев сега има три доста огромни провокации, с цел да разберем дали той може да бъде ефикасен президент – връзките с Турция, Украйна и ЕС; ще бъде ли потърсен мост с ГЕРБ и други партии, които бяха морално наранени през последните седем месеца; какво ще бъде отношението към Герджиков, Митева и нейното семейство, ще им се отмъщава ли “, сподели още Чолаков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР