Обичаната фолк певица Камелия наскоро изненада феновете си, като сподели

...
Обичаната фолк певица Камелия наскоро изненада феновете си, като сподели
Коментари Харесай

Камелия, защо? Певицата се обезобрази

Обичаната фолк певица Камелия неотдавна изненада почитателите си, като показа сори по случай Гергьовден. Това, което обаче в действителност притегли вниманието на всички, беше външният й тип.

Камелия се появи изцяло естествена – без капка грим, и остави почитателите си в потрес. Спекулациите бързо се разпространиха из платформите на обществените медии, като мнозина подозираха, че обичаната певица може да се е подложила на несъразмерни естетични и пластични процедури, довели до неразпознаваем тип.

Трансформацията на скулите на Камелия е явна, защото те доста са се нараснали и наподобяват подути. Последователите й показват гнева си, питайки се за какво би направила такива промени в себе си. Те имат вяра, че тя е изгубила чара си с придвижване на възрастта.

Наскоро Ками претърпя интервенция на носа и си постави фасети, което докара до изцяло нов външен тип. Изглежда, че на почитателите новия й външен тип не им подхожда и вследствие на това кариерата й претърпя спад.

Видимо, с изключение на ринопластика, Камелия си е правила и лифтинг, който е изпънал лицето й до краен лимит, а веждите са се качили с три пръста нагоре, написа Интриги .

Коментарите в интернет варират от сравняването й с композиция от Памела Андерсън и Донатела Версаче до въпроса за какво се е отклонила от естествения си външен тип. Някои даже спекулират, че тя изпитва компликации да одобри действителността на остаряването..

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР