Българите нещо се излагаме. Къде ни е Ванга в този

...
Българите нещо се излагаме. Къде ни е Ванга в този
Коментари Харесай

Зловещото пророчество на Ванга за след COVID-19: Хората ще гладуват до смърт с джобове, пълни с пари

Българите нещо се излагаме. Къде ни е Ванга в този момент? Защо никоя медия не извади нейните пророчества, които са „ безкрайни “. От „ Курск ке потъне “, до „ Третата международна война ке тръгне, по кое време Сирия падне “. Милата пророчица! Тя постоянно е желала да оказва помощ на хората и е казвала „ Много е тъгата по този свят “, само че е и казвала „ Шо е писано на глава, на камик не оди! “. Като сме елементарни, ще си патим.

В света има закономерности, математическа и философска логичност, а пророчествата и приказките са безнадеждните, обезверените и фаталистите. Очевидно руснаците са по-отчаяни от нас – българите, щом първи разровиха многотомните, неиздадени (не) трудове на пророчицата от Рупите и заложиха всичко на тази карта.

Повече мнения са непотребни, насладата от творчеството на братушките би трябвало да се съпреживее, написа в. Труд.

Сред пророчествата на българската ясновидка Вангелия и по-популярна като баба Ванга има едно, което тя заяви на учуденото общество в средата на ХХ век. Хората, ще умрат от апетит с джобове, цялостни с пари.

За 60 и 70-те години на предишния век това беше извънредно изненадващо и извънредно. Как няма да има храна? Всъщност в тези дни този проблем към момента не беше настоящ и те даже не се замисляха.

Освен това с времето човечеството изобрети все по-нови и по-ефективни способи за попълване и подготвяне на храната, които зависеха от простите благоприятни условия за нейното „ развъждане “. Отсъствието на войни и катаклизми гарантираше, че при съществуването на обработваема земя и пасища ще има положителни реколти и произвеждане на месо.

От учебната стратегия от тези времена всички бяхме добре осведомени, че Земята може да изхрани девет милиарда души. От тези години обаче методите за произвеждане на артикули прогресираха, само че планетата въпреки всичко разполага с физически лимитирани запаси.

А популацията към този момент е покрай 7,7 милиарда. Но освен това, (помислете за това) всеки човек изхвърля 100 кг хранителни боклуци годишно, а това е половината от четирите милиарда тона храна, създадена на Земята! Докато по света към този момент близо един милиард гладува!

Между другото, 20% от заможните британци употребяват 70% от цялата електрическа енергия. Така че, Ванга още в средата на ХХ век, пророкува че сходно неравноправие няма да докара до нищо положително. В последна сметка, както към този момент споменахме, ресурсите на планетата не са неограничени. И това ще докара до цялостен апетит. И както демонстрира практиката, този фантом е тъкмо зад ъгъла.

И повода е единствено една – ковид. А самите хора се доближават към бъдещото си гладно битие. Защото сега, безусловно в последните дни, стартира същинска суматоха.

И това не е суматохата, която избухва по време на верижна злополука или пожар в гъсто обитаем дом. Това е безумието, което хората сами измислиха за себе си в другите елементи на света. Доскоро можехте ли да си визиите, че в най-толерантните и политкоректни страни в Европа ще има комендантски час! Да не приказваме за затворените граници. Кой би могъл да си показа това преди няколко месеца? Но се случи!

А хората, те са елементарни живи „ хора “. И реагират както постоянно. И народа в другите елементи на света се втурна да купува храна. Е, и какво, та нали в края на краищата, в случай че седите в дома си по през целия ден, можете да останете без храна. А там, на запад както се знае е традиция постоянно да има храна. Съпругата на съветския хокеист Анастасия Шубская разгласява на своята страница в Instagram видеоклип, сниман в един от съветските магазини в Съединени американски щати, който тя посети, с цел да си купи артикули.

И, което е особено, там имаше. За разлика от американските „ супермаркети “, в които през днешния ден единствено топка може да се търкаля, тъй като президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп устрои самобитен комендантски час в личната си страна и поради известията за ковид, той блокира границата с Европа. Но главното е, че там стартира същинска суматоха. И американците, разумно, се втурнаха към магазините, очаквайки идни неприятности. И тази обстановка е присъща за цяла Америка.

По принцип когато и да е хората избират да се запасяват с най-необходимото авансово. Основно артикули и артикули от първа нужда. Това не беше изключение и в Стария свят. Там границите сред страните се затварят и хората се запасяват с хранителни артикули.

В Русия обстановката не е по-добра и във всички градове хората изпразниха магазините и купуваха всичко: сол, захар, тоалетна хартия, сапун, артикули за персонална хигиена, зърнени храни, макарони – нещо, което може да се съхранява с месеци. Но храната има едно просто свойство – да свършва. И дали човечеството ще претърпи неприятностите, за които се приказва в пророчеството на Ванга и няма ли да се лиши от храна по този метод.

Наистина лишаването преди всичко ще се отрази на възрастните хора и на тези, които не биха могли да си закупят евтини артикули в точния момент? Да не кажем, че за малко време те ще нарастнат фантастично! И евтина храна към този момент няма да се предлага. Така и ще стане, и съгласно международната статистика: някой ще има купища храна, а възрастните хора ще останат в своите жилища, с цел да умрат от апетит. Ужасяващи истории? Но времето ще покаже…
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР