Българче, родено в Америка стана телевизионна звезда в САЩ, след

...
Българче, родено в Америка стана телевизионна звезда в САЩ, след
Коментари Харесай

Българче, родено в Калифорния, стана телевизионна звезда в САЩ

Българче, родено в Америка стана телевизионна звезда в Съединени американски щати, откакто завоюва народен конкурс за безвредно шофиране.

Павел Карабелов е в VIII клас, носи костюм, обича българската история и влезе в новинарските излъчвания на американските медии със своята креативност и отношение към безвредното шофиране, написа бТВ.

Той е роден в Калифорния, само че родителите му са българи. Учи в американско учебно заведение, само че все пак държи да знае родния си език и да познава традициите и обичайте ни.

Един план за домашна работа, който получава от учителя си Кристофър Листър му носи освен отлична оценка, само че и първо място на Американско съревнование за сигурност по пътищата – Drive2Life PSA. Павел основава 30-секундно клипче, което изпраща обръщение за повече отговорност на пътя.

Той е мощно предизвикан и от един собствен спомен за летящи сирени по улицата, на която живее. Пред очите му умира младa жена, карала с висока скорост. Той споделя, че не може да не помни тази панорама и тъкмо по тази причина желае да се включва във от ден на ден планове по тематиката за отговорността на пътя.

Учителят на Павел изпраща всички домашни планове на състезанието и по този начин след 3 месеца Павел схваща, че печели. Като премия той получава 1000 $ и среща в Ню Йорк с фамозния холивудски продуцент Алан Вайс, притежател на премия Еми.

Павел е измежду най-изявените младежи в учебно заведение. Облича се с костюм, тъй като счита, че е значимо да наподобява добре и да бъде одобряван съществено. След триумфа на клипчето, той е определен за възпитаник на годината.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР