Бъкингамският дворец наруши мълчанието си след обвиненията в расизъм, отправени

...
Бъкингамският дворец наруши мълчанието си след обвиненията в расизъм, отправени
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец гледа сериозно на обвиненията на Меган в расизъм

Бъкингамският замък наруши мълчанието си след обвиняванията в расизъм, отправени от херцогинята на Съсекс, предадоха международните организации.

В изказване английското кралство семейство сподели, че расовите проблеми, повдигнати в изявлението на принц Хари и брачната половинка му Меган в изявлението за американската телевизия Си Би Ес (CBS), " са тревожни " и че ще ги прегледа частно и позволи.

" Цялото семейство е натъжено да научи всичко за това през какъв брой провокации са минали през последните години Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, изключително за расата, са тревожни. Макар някои мемоари да се разграничават, одобряваме тематиките съществено и ще ги разгадаем в фамилията. Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъдат обичани членове на фамилията ", се показва в изказването на Бъкингамския замък, представено от Ройтерс.

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл направиха от кухнята на английското кралско семейство в изявление пред телевизионната водеща Опра Уинфри, излъчено в неделя вечерта.

Меган Маркъл, която е мулатка, показа в изявлението, че членове на кралското семейство се се тревожили за цвета на кожата на нейния наследник Арчи, още до момента в който е била бременна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР