Бъдещето е непридвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали

...
Бъдещето е непридвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали
Коментари Харесай

Ванга предрича апокалиптична 2023 г: Земята ще се отклони от орбитата си. Биооръжия ще убият милиони

Бъдещето е непридвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали да го предскажат, много неща не са се сбъднали. И може би е за положително.

Въпреки това всяко предписание си има изключения. Може би се досетихте, че личността, която предсказваше много тъкмо всичко се споделяше баба Ванга. Гадателката ни е познала много пагубни събития, трансформирали света. Голям % то нейните видения са се сбъднали.

 

Сега следва сложна 2023 година, а пророчицата е предсказала няколко забавни неща.

 

Ето някои от тях:

 

Планетата земя ще се отклони от орбитата си

Това е едно от притеснителните предсказания на светицата. То звучи ужасно и всички се надяваме да не се сбъдне. Нашата планета е в комплицирано състояние в нашата слънчева система и даже малко разстройване в тази конструкция би предизвикало опустошителни резултати върху земята.

 

Подробностите на това знамение обаче не са разкрити. Въпреки това не трябва да одобряваме това леко, като се има поради, че над 85% от предсказанията на Баба Ванга са правилни. 

 

Ядрен гърмеж

Още помним опустошителните последствия от Чернобил. Мисълта, че нещо сходно може да се случи още веднъж, е напряко плашеща. Само мисълта за прекарване на нуклеарна детонация е задоволителна, с цел да ни побият тръпки, само че се оказва, че това в действителност може да се сбъдне. Необходима е единствено една дребна неточност от заводски служащ или даже случай, който може да отнеме живота на доста хора.

 

Чернобил до ден сегашен не се е възстановил от пагубната детонация и се счита за едно от най-радиоактивно нечистите места в света.

 

Биооръжията

Организацията на обединените народи строго забрани всевъзможни опити с биооръжия по доста добра причина. Биооръжията употребяват вируси, които, когато бъдат пуснати, ще лишават живота на милиони. Това, което ги прави още по-опасни е, че може да им отнеме години, с цел да овладеят вредите, което би предизвикало опустошително опустошение.

 

Баба Ванга предсказа, че една „ огромна страна “ ще извърши опити с биооръжия върху хора.

 

Лабораторни раждания

Дори и технологията да се развива всеки ден, към момента е шокиращо, че хората могат да основат живот в лаборатория. Ванга била на мнение, че до идната година естествените раждания ще бъдат неразрешени и всички бебета ще се основават в лаборатории. 

Източник: woman.bg

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР