Бъбреците са онези органи в човешкото тяло, които спомагат за

...
Бъбреците са онези органи в човешкото тяло, които спомагат за
Коментари Харесай

Пийте това и болката в бъбреците ще утихне за нула време

Бъбреците са тези органи в човешкото тяло, които спомагат за пречистването и детоксикирането на организма ни. Ако забележите болежка в бъбреците, неотложно посетете доктор. Не я подценявайте, тъй като аргументите могат да са доста съществени.

За благополучие природата се е погрижила за това да ни подари с няколко натурални средства, с помощта на които можем да понижим тази болежка или напълно да я предотвратим.

Ето какви са те:

• Вода

Става въпрос за чиста вода. Колкото повече течности пиете дневно, толкоз по-здрави, тонизирани и щастливи ще бъдете. Водата е живот. Не ограничавайте организма си от транспарантната течност.

Около два литра вода дневно би трябвало да приема човек, само че в реалност малко на брой го вършат. Хората, които имат проблеми с бъбреците, наложително би трябвало да изпиват това количество всеки ден.

С помощта на водата се изхвърлят токсините от организма ни. Говорим само за чиста вода, в която липсват всевъзможни подсладители и други субстанции.

• Вода с лимон

Още една извънредно потребна напитка, от която можем да извлечем не малко изгоди. Киселината, която се съдържа в цитрусите, способства за разрушаването на камъните в бъбреците и тяхното изхвърляне.

Ако вашият доктор е разкрил, че болката в бъбреците е в следствие от формирани камъни, водата с лимон ще ви е в действителност от изгода. Добре е всеки ден да изпивате чаша с вода и прибавен към нея прясно изцеден сок от два лимона.

Не ви предлагаме да подслаждате или да добавяте друго към напитката.

• Чай от коприва

В случай, че вашият доктор е споделил, че болката в бъбреците е от възпаления поради сложното обособяване на урината, бихте могли да си помогнете с чай от коприва. Това натурално средство никога няма да ви навреди, а само би могло да ви помогне. С него можете да подпомогнете изхвърлянето на бактериите и да се почувствате доста по-добре.

Отново подсещаме, че това са натурални средства, които никога не биха ви навредили. Те обаче напълно не са задоволителни, с цел да се справите с проблеми, свързани с бъбреците.

Задължително би трябвало да посетите доктор, в случай че имате някакви недоволства!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР