Азис и Меди пускат днес дует, а часове преди излизането

...
Азис и Меди пускат днес дует, а часове преди излизането
Коментари Харесай

Азис и Меди - неочаквана музикална комбинация в дует

Азис и Меди пускат през днешния ден дует, а часове преди излизането на новата ария се скараха обществено. Поводът – изявление на по-младия, че може да пее по-добре от баткото, с който бе доста непосредствен преди две години.

В разгара на коронавирус рецесията двама чалгари бяха като залепени един за различен, напомня Hotnews.bg. Меди, който е подготвен на всичко, с цел да успее в попфолка, бе пробутван от Азис за участия по кръчмите на морето през спешната 2020 година, когато заведенията бяха затворени за дълго време.

Азис обаче уговаря притежателите на нощни заведения по морето да наемат Меди, който бил склонен да радостни подпийналите посетители на кръчмите против едвам няколко стотачки на вечер. Тази скица проработва и цяло лято Меди обикаля заведенията по морето. Меди дружно с Деси Слава бяха посетители на Азис в онлайн концерта му, който събра забележителен брой аудитория пред мониторите. Самият Азис не спираше да хвали Меди в обществените мрежи. " Настръхвам целият, като чувам Меди! Той е неповторим! “, ласкаеше го костинбродския артист, който рядко си разрешава такива четки за конкурентни реализатори.

За малко в последните дни двамата го играха враговете, очевидно отново за реклама на новото парче, което пускат през днешния ден вечерта. На въпрос на почитателите кой кого би надпял, в случай че създадат дует, Меди отсече: " Разбира се, че аз “. " Само в фантазиите ти, моето момче “, отвърна Костинбродският славей. Почитателите на Азис не пропуснаха да го разпитат за връзките му с Меди. " Нямам такива “, разяснява той. В стори в Инстаграм изпълнителят на " Хабиби “ посочи, че е получил " над хиляда въпроса “ за по-младия си сътрудник. " Вие мислите ли, че това момченце е пораснало толкоз, че да има дует с Азис? “, попита още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР