Аз знам, че до Герана си пожела да се видиш

...
Аз знам, че до Герана си пожела да се видиш
Коментари Харесай

Драмата е жестока! Приятелка на Ласкин изплака: Знам, че си пожела да се видиш с Чочо, но той не е твоят път, Иване!

Аз знам, че до Герана си пожела да се видиш с Чочо, само че той не е твоят път Иване!!! Ти имаш супер отговорност за нашето Алексче!!! Тя си няма никой с изключение на теб!!! Моля те живей поради тях!!!! Моля те, ЖИВЕЙ!!! Сърцераздирателните думи са на певицата Катя Близнакова, която, както всички другари на артиста Иван Ласкин се моли за живота му, съобщи Пик. 

Актьорът е в изкуствена кома, медици и близки вършат опити за намиране на донор. Състоянието му е доста тежко и незабавно се постанова трансплантация на черен дроб, с цел да може новият орган да обезпечи естественото действие на организма. Специалисти обясниха обаче, че Ласкин има проблем със съсирването на кръвта и това затруднява откриването на подобаващ донор, чийто индикатори да съответстват или най-малко да се приближат до тези на Ласкин.

Както ПИК заяви, черният дроб съобщи екранния Васко да Гама от село Рупча. Иван Ласкин е в сериозно положение, откакто получи нови здравослoвни проблеми. Половинката на водещата на " ВИП брат " Алекс Сърчаджиева е настанен в реанимацията на ВМА в сериозно положение. 48-годишният артист е в изкуствена кома, която е направена по решение на лекуващите лекари. 

" Разговаряхме много пъти, до момента в който лежеше в " Пирогов ". Вдъхнах му сили и кураж да се бори, по мъжки. Вярвам, че лекарите ще се оправят във ВМА и скоро ще бъде на крайници ", показа Христо Мутафчиев, който проговори първо пред ПИК за приятеля си. Двамата с Ласкин от дълги години са близки другари на сцената и отвън нея и Мутафчиев нееднократно е споделял своите благосклонности към половинката на Алекс Сърчаджиева.

Ласкин има съществени проблеми с черния дроб, удостоверяват от близкото му обграждане. Преди седмица той лежа в " Пирогов ", където бе признат по неотложност. Той изтърпял ужасни и безчовечен болки, твърди негов сътрудник от актьорската колегия, който помолил медиците за консултация. Прогнозата им не била оптимистична.

На фона на нерадостните вести от ВМА на стената на Ласкин цъфна безразсъден пост: " Моля за информация, дали се търси трупен донор, или може и част от черен дроб. Готова съм да даря, в случай че съм годна. Кръвна група 0, негативен резус фактор ". Авторката му Деси Стоева шокира приятелите на артиста и ускори още повече мрачните упования за положението му.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР