Аз смятам, че руският посланик г-жа Митрофанова трябва да бъде

...
Аз смятам, че руският посланик г-жа Митрофанова трябва да бъде
Коментари Харесай

Нейнски: Митрофанова трябва да бъде обявена за персона нон грата

Аз считам, че съветският дипломат госпожа Митрофанова би трябвало да бъде оповестена за личност нон грата, само че това нещо би трябвало да бъде съпроводено с доста смели решения. България би трябвало да даде военна помощ на Украйна. Колкото и да се снишава България, ние към този момент сме част от неприятелските страни за Русия. Това съобщи пред някогашният външен министър и сегашен дипломат в Турция Надежда Нейнски. Тема разяснява и дипломатът Милен Керемедчиев, като и двамата виждат мотиви за оповестяването на съветския дипломат у нас за личност нон грата.

" Госпожа Митрофанова отхвърли да отиде на среща в Министерство на външните работи, каквато е нормалната процедура, когато една страна отзовава дипломати. В Полша посланикът незабавно отиде в тяхното външно министерство. Тя отхвърли да се срещне и с министър-председателя Кирил Петков, за което му се била извинила, само че това не е неточност на езика, с цел да се извиниш. При Митрофанова това се трансформира в процедура и тя се държи по един в действителност възмутителен метод за един дипломат ", сподели още Надежда Нейнски.

Според нея съветският дипломат у нас демонстрира пренебрежение към нашата страна и тя предизвика в държанието си, с цел да види до каква степен можем да стигнем.

Според някогашния външен министър, дейностите и изявленията на съветския дипломат целят дестабилизиране на държавното управление у нас и евентуално заменянето му с друго.

" Не бих се изненадала на следващия ден Русия да реши да освободи нашите русофили, които не са съгласни с политиката на държавното управление ", акцентира Надежда Нейнски.

" Посланик Митрофанова е отракан посланик и всичко е целеустремено изявление и целенасочена акция към Българи, счита Милен Керемедчиев. - Кой различен дипломат си разрешава да води подобен звук към приемащата страна. Само посланиците в България и Северна Македония си разрешават подобен речник. Митрофанова продължава да води хибридната офанзива, виждайки слабите позиции и нерешителността на нашата външна политика. Тя знае, че няма да бъде изгонена, защото няма задоволително храброст в държавното управление. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР