Аз съм обикновена жена с най-обикновени нужди. Щастлива съм, когато

...
Аз съм обикновена жена с най-обикновени нужди. Щастлива съм, когато
Коментари Харесай

След дългогодишен брак и две деца, съпругът ми ме напуска заради сестра ми

Аз съм елементарна жена с най-обикновени потребности. Щастлива съм, когато до мен са обичаните ми хора – брачният партньор ми и двете ми деца. Омъжих се година откакто приключих колежа. Родителите ми мислеха, че ще строя кариера, а вместо това избрах да бъда стопанка. Съпругът ми Крис беше прелестен и грижлив мъж. Обичаше ме безрезервно и се стараеше да задоволява всяка моя потребност. Раждането на първородния ни наследник, добави фамилната естетика. Животът ни беше идеален и едва ли можехме да бъдем по-щастливи. За страдание по време на втората ми бременност, здравословното ми положение мощно се утежни. По през целия ден лежах, пъшках и нямах опция да свърша домакинската си работа. За да има кой да ми оказва помощ, Крис помоли сестра ми Люси да се реалокира да живее вкъщи.

Тя се съгласи и още на другия ден се настани у дома.
От този миг сестра ми пое всички отговорности за семейството. Със непоколебим звук Люси подреди да си почивам и да не се трежова за дреболии. Всяка заран питаше Крис какво да сготви, а вечер го посрещаше от работа. Играеше със сина ни, чистеше къщата, плащаше сметките. Положителната сила, която внасяше сестра ми вкъщи, правеше всички ни доста щастливи, изключително Крис. Той стартира да се прибира в точния момент и след вечеря водеше дълги диалози уединено с Люси. Видимо двамата мощно се привързаха един към различен. Понякога, сякаш да й благодари, брачният партньор ми я канеше на ресторант. Когато се роди и вторият ни наследник, Крис настоя сестра ми да продължи да живее вкъщи.

Той беше безапелационен, че няма да се оправя без нейна помощ. Изминаха две години. Една вечер мъжът ми съобщи, че желае да си поговорим съществено. Притеснена го попитах какво се е случило, а Крис съобщи, че желае бракоразвод, тъй като е бясно влюбен в сестра ми и възнамерява да се ожени за нея. Всъщност Люси също го обичала и не можели да живеят повече разграничени. През всичките тези години, мислех, че тя ми е най-голямата поддръжка и опора. Вярвах, че съм омъжена за най-хубавия брачен партньор на света, който би преобърнал света за мен. Каква глупачка се оказах. Преди да си тръгне, Крис сподели, че мога да остана в жилището му и да продължа да се грижа за децата. Единствено желал да не му сътворявам проблеми, до момента в който трае разводът. Ето какво заслужих след дълги години брак. От кого да чакам помощ в този момент? Животът ми свърши.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР