Айрис Хайкинен е едва 24-годишна. Тя е родом от Финландия

...
Айрис Хайкинен е едва 24-годишна. Тя е родом от Финландия
Коментари Харесай

Руса красавица 2 години не ми косата си с шампоан, неузнаваема е сега

Айрис Хайкинен е едвам 24-годишна. Тя е родом от Финландия и е блогърка, която оказва помощ на представителките на нежния пол давайки им препоръки по какъв начин да се грижат за хубостта и визията си.

От jenata.blitz.bg към този момент ви разказахме за шокиращата история на Стеф, която едвам не умря, откакто просто боядиса косата си . Споделихме ви и по какъв начин красивата Елинор се заля с вино, а мрежата полудя по това, което тя направи по-късно.

Айрис реши да си направи доста забавен опит, като спре да мие косата си с шампоан. Тя не е слагала даже еликсир на главата си по време на къпане, а резултатите от дребния й опит несъмнено ще ви шокират.

Айрис имала проблеми със скалпа, това била и повода да се реши на някаква радикална смяна и да рискува. Скалпът я сърбял и колкото и да опитвала да оправи нещата с ябълков оцет и сода за самун, само че нещата по никакъв метод не се подобрили.

Вижте какво се е случило с косата на Айрис и по какъв начин наподобява тя откакто е спряла да употребява шампоан на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР