Авторитетното издание Атлетик също излиза с интересни разкрития около нападателя

...
Авторитетното издание Атлетик също излиза с интересни разкрития около нападателя
Коментари Харесай

Грийнууд създавал проблеми в Манчестър Юнайтед още преди ареста

Авторитетното издание " Атлетик " също излиза с забавни разкрития към нападателя и държанието му още преди проблемите със правосъдната система. В тях се твърди, че той неведнъж е закъснявал за тренировки и лагери на " алените дяволи ", което е ставало причина за отсъствието му от групата на отбора, само че това е било прикривано от тогавашния управител на тима Оле Гунар Солскяер.

Неведнъж хора от клуба даже не са можели да открият точното му местоположение и съвсем се е налагало да го търсят. По време на локдауна пък Грийнууд неколкократно е нарушавал наложените правила и от полицията даже са се свързали с шефовете на Манчестър Юнайтед с молба да бъде сбъднат по-сериозен надзор над играча.

" Той знаеше, че е добър състезател още на 16 години и това се отразяваше в държанието му. Още тогава не се срамуваше да каже на някой, че е отпадък, " твърди източник непосредствен до него. Самоувереността на младока стигала до надменност и даже декларирал, че Кристиано Роналдо е " приключил с футбола " още по времето, когато португалецът е бил в Реал (Мадрид).
 Манчестър Юнайтед отхвърли предложения от Турция за Мейсън Грийнууд
Манчестър Юнайтед отхвърли предложения от Турция за Мейсън Грийнууд

Футболистът бе наклеветен за изнасилване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР