Автомобил блъсна 15-годишно момче с тротинетка в Ямбол, в района

...
Автомобил блъсна 15-годишно момче с тротинетка в Ямбол, в района
Коментари Харесай

Кола блъсна дете с тротинетка, в тежко състояние е

Автомобил блъсна 15-годишно момче с тротинетка в Ямбол, в региона на пешеходната пътека на ул. " Преслав " в централната градска част.

Това удостовери представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Татяна Павлова. Сигналът е получен малко след 13:00 часа. Момчето е откарано от екип на „ Спешна помощ “ в ямболската болница. Пробите за алкохол и опиати на лидера на колата са негативни.

" Изскочи изведнъж напречно на улицата. Спрях, излязохме, казахме му да не става, до момента в който не пристигна колата за спешна помощ. Никога не ми се е случвало, в потрес съм сега ", сподели пред публицисти дамата, карала автомобила. По думите ѝ детето е изскочило на пътя, на метри след пешеходната пътека, а тя е карала с ниска скорост.

" Пострадалото момче е признато в " Спешното поделение " с краткотрайна загуба на схващане и тежка фрактура на лицеви кости. В момента лекарски екип разисква превозването му в поделение по лицево-челюстна хирургия в Пловдив за хоспитализация и следващо лекуване ", сподели заместник-директорът на МБАЛ " Св. Пантелеймон " доктор Валентин Вълчев.

На мястото на случая се правят процесуално-следствени дейности. Движението се контролира от екип на " Пътна полиция ". По случая се води следствие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР