Australian Open 2022 върви към своя край, а по-рано днес

...
Australian Open 2022 върви към своя край, а по-рано днес
Коментари Харесай

Австралийски политик: Джокович се помисли за по-голям от AO, а той е успешен и без него

Australian Open 2022 върви към своя край, а по-рано през днешния ден станаха известни и първите полуфиналисти на шампионата за тази година - Рафаел Надал и Мадисън Кийс. Но въпреки и Новак Джокович да напусна рамките на континента преди повече от една седмица, сагата с депортирането на международния номер едно продължава с цялостна мощ и до през днешния ден.

По-рано обстановката бе коментирана за следващ път от шефа на AO Крейг Тайли, който увери почитателите, че през 2023 Новак ще се завърне в страната, само че през днешния ден в интернет пространството се появи ново изявление по адрес на сърбина, което надалеч не е толкоз доброжелателно. Даниел Андрюс - министър председателят на щата Виктория - разкритикува цялостното отношение на Джокович към Австралия и показа, че дейностите на локалните управляващи по отношение на международния номер едно са изцяло оправдани:

" Моята позиция е кристално ясна - в случай че искаш да влезеш в страната, би трябвало да бъдеш имунизиран. Просто и елементарно е. Рафа Надал бе изцяло прав в изявлението си. Той съобщи, че Новак е трябвало да си сложи ваксина, с цел да бъдат избегнати всевъзможен тип спорове.

Джокович смяташе, че има правото да работи своенравно. Помисли се за по-голям от шампионата. Но Australian Open се състои и без Новак, освен това върви повече от отлично, както сами можете да видите. " - приключи Андрюс.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР