Атрактивната любовница на актьора Филип Аврамов – Севинч Ибрахим, която

...
Атрактивната любовница на актьора Филип Аврамов – Севинч Ибрахим, която
Коментари Харесай

Новата на Фицата - двойничка на Евгения Банева

Атрактивната държанка на артиста Филип Аврамов – Севинч Ибрахим, която го накара да напусне фамилното гнездо, е  като две капки вода със скандалната бизнес дама Евгения Банева, видя HotArena. Такава аналогия съзряха и сътрудници на Фицата, които му подхвърлили, че двете доста си наподобяват и даже някой може да ги обърка отдалеко. 

И в действителност – в последно време, смуглата туркиня с разпиляната си къдрава коса и плътни устни много прилича на смуглата половинка на предприемача Банев. Бившата секретарка също постоянно е привличала хорския интерес за произхода си с чуждоземната си визия на знойна красавица от юга.

С външните аналогии обаче общо взето всяка аналогия сред тях се изчерпва .Докато Евгения Банова е прагматична и устремена към бизнеса и парцелите, младата туркиня цялостен живот е мечтаела да работи за идея и да оказва помощ и е същинска Майка Тереза. Големите пари не я интересуват и тя търси други ниши на живота, с цел да се осъществя. Преди време Севинч даже бе санитар в „ Пирогов ”, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР