Атлетико (Мадрид) се класира на ¼ финалите на Шампионска лига

...
Атлетико (Мадрид) се класира на ¼ финалите на Шампионска лига
Коментари Харесай

Поредна мъка в Театърът на мечтите: Атлетико изхвърли Манчестър Юнайтед от Шампионската лига

Атлетико (Мадрид) се класира на ¼ финалите на Шампионска лига откакто в профил Манчестър Юнайтед.

" Дюшекчиите " се постановиха с 1:0 на " Олд Трафорд " и след 1:1 в първия мач, са тимът, който продължава измежду най-хубавите осем на Стария континент.

Единственото попадение през днешния ден стана дело на Ренан Лоди.

" Червените дяволи " могат горчиво да съжаляват за отпадането, защото бяха по-дейният тим на терена, само че по този начин и не съумяха да стигнат до гол.
 Снимка 566948
Източник:

Така отборът на Ралф Рангник ще би трябвало да се откаже от огромната си фантазия да избави сезона с реализиране на нещо по-значимо в Шампионска лига.

Както е известно, " алените дяволи " се показват неубедително във Висшата лига и от дълго време са навън от битката за купата.
 Снимка 566944
Източник:

Срещата стартира забавно. В 12-ата минута, след бърза офанзива на " алените дяволи ", топката бе центрирана към Еланга, който от към 4 метра стреля и топката уцели Облак в главата и по-късно прелетя рисково близо до страничната греда.
 Манчестър Юнайтед - Атлетико (Мадрид), 0:1 онлайн
Манчестър Юнайтед - Атлетико (Мадрид), 0:1

Залогът е място на четвъртфиналите в Шампионската лига

Малко по-късно, Бруно Фернандеш се свлече в наказателното поле след прикосновение с Рейналдо, само че реферът и ВАР решиха, че няма дузпа.
 Снимка 566942
Източник:

Последва напън на Юнайтед, само че Атлетико съумя да стигне до попадение, което обаче бе анулирано. Коке изведе съвършено Йоренте който в наказателното поле асистира паралелно наляво към Жоао Феликс, нападателят вкара топката в мрежата, само че насладата му беше прекомерно къса - попадението не беше зачетено поради засада.
 Снимка 566943
Източник:

Само седем минути по-късно, испанският отбор ликуваше. " Червените дяволи " желаеха нарушаване против Еланга, съдията подмина обстановката и Атлетико стартира офанзива като Феликс напредна отдясно, откри Гризман, френският национал пусна съвършен пас в наказателното поле към Ренан Лоди, който на задна греда се извиси и засече с глава за 1:0.
 Снимка 566932
Източник:

През втората част, Манчестър Юнайтед продължи с натиска. Още в първите секунди след подновяването на играта, Еланга продължава с отличните си изяви през този мач, като беше доста близо да изравни резултата откакто засече подаване и сред двама играчи на гостите стреля рисково отдясно, само че топката мина около гредата.
 Снимка 566933
Източник:

В 76-ата минута, Облак сигурен гол откакто Варан засече с глава центриране от директен свободен удар и стреля. Стражът се разтегна и с една ръка мазета топката, спасявайки отбора си от попадение.

До края на мача, Юнайтед по този начин и не стигна до изравнителен гол, който да прати мача в продължение и отпада от Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР