Атлетико (Мадрид) победи с 2:0 Барселона в мач от осмия

...
Атлетико (Мадрид) победи с 2:0 Барселона в мач от осмия
Коментари Харесай

"Атлетико" нанесе ново поражение на "Барселона"

Атлетико " (Мадрид) победи с 2:0 " Барселона " в мач от осмия кръг на Ла Лига. Каталунците претърпяха следващата си тежка загуба, откакто през седмицата отстъпиха с 0:3 на " Бенфика " в Шампионската лига.

Тома Льомар откри резултата за " Атлетико ", а Луис Суарес вкара за 2:0, разписвайки се против някогашния си тим.

Треньорът на " Барселона " Роналд Куман евентуално ще остане на поста макар загубата. Няколко часа преди мача президентът на клуба Жоан Лапорта съобщи, че е взел решение Куман да продължи да води тима.

" Той ще продължи да бъде треньор, заслужава доверие, той е легенда на " Барселона ". Оценявам това, че одобри да е треньор в този сложен интервал ", съобщи Лапорта.

" Атлетико " атакуваше по-често при започване на мача. Тома Льомар опита удар от границата на наказателното поле, само че топката мина около вратата. Малко по-късно Жоао Феликс също опитва изстрел, само че още веднъж без триумф. В 23-ата минута " Атлетико " поведе, откакто Льомар беше изведен от Луис Суарес. Бившият нападател на " Барселона " беше покрай втори гол пет минути по-късно, само че не уцели вратата. В идващите минути гостите натиснаха и имаха 69% притежание на топката.

В 44-ата минута обаче " Атлетико " стигна до втори гол. Суарес беше прецизен след пас на Льомар.

След почивката домакините най-вече се защитаваха и оставиха на " Барселона " да управлява играта. В 61-ата минута вратарят Ян Облак избави удар на Филипе Коутиньо. Гостите по този начин и не стигаха до действително състояние за гол, а " Атлетико " умерено изчака края на мача.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР