Атлетико Мадрид иска да се подсили с играч за левия

...
Атлетико Мадрид иска да се подсили с играч за левия
Коментари Харесай

Атлетико набеляза двама играчи за подсилване през лятото

Атлетико Мадрид желае да се укрепи с състезател за левия фланг на защитата, оповестява пресата в Испания. Мадридчани взеха Рейналдо Мандава точно за тази зона, само че през февруари бразилецът скъса кръстна връзка и ще е навън за много време. Цел номер едно ще е левия бранител на Селта Хави Галан, който има откупваща уговорка на стойност единствено 20 милиона евро, а цената даже може да бъде понижена, в случай че “небесносините ” изпаднат през уикенда. 
 Отново брилянтен Гризман поведе Атлетико в конфликта с Реал Сосиедад Отново брилянтен Гризман поведе Атлетико в конфликта с Реал Сосиедад
Другият състезател, който е свързван доста мощно с Атлетико е Рафаел Герейро. Португалецът към този момент разгласи, че напуща със свободен трансфер Борусия Дортмунд. Той дълго време също се бе употребен точно по фланговете на защитата, само че в последният сезон бе преквалифициран като халф, където се показа доста мощно и записа четири попадения и 12 асистенции. Именно тази поливалентност е привлякла интереса на Диего Симеоне, който е поискал да го вземе на “Сивитас Метрополитано ”.
 Герейро реши да напусне Борусия Герейро реши да напусне Борусия
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР