Аталанта размаза Удинезе в спектакъл с 8 гола. Двубоят от

...
Аталанта размаза Удинезе в спектакъл с 8 гола. Двубоят от
Коментари Харесай

Аталанта размаза Удинезе в мач с 8 гола

Аталанта размаза Удинезе в театър с 8 гола. Двубоят от 21-ия кръг на Серия " А " приключи при резултат 6:2 за бергамаските.

Гостите поведоха с 1:0 още в 17-ата минута с гол на Марио Пашалич. Само 5 минути по-късно Малиновски откри чудесно Луис Муриел, който не остави никакви шансове на вратаря на противника. В 43-ата минута гостите вкараха трето попадение. Този път Руслан Малиновски бе прецизен.

В началото на втората част Удинезе върна един гол. Уолъс откри Науел Молина, който се разписа за 3:1. Аталанта обаче продължи да диктува събитията на терена и вкара четвърто попадение четвърт час преди края. То бе дело на Луис Муриел, който се възползва от подаване на Алексей Миранчук.
 Венеция - Милан 0:3 в мач от Серия
Зрелищен Милан се изкачи на върха в Серия " А "

Интер е с два мача по-малко от " росонерите "

Удинезе съумя да вкара втория си гол в мача в 88-ата минута. Айсък Съксес подаде към Бето, който отблизо разстояние осъществя. До края на мача Аталанта вкара още две попадения дело на Йоаким Мехеле и Матео Песина.

След триумфа си Аталанта събра 41 точки и се намира на четвърто място във краткотрайното класиране. Удинезе пък са 14-ти с 20.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР