Атакуват ме, защото разбрах, че висш магистрат е взел подкуп

...
Атакуват ме, защото разбрах, че висш магистрат е взел подкуп
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Атакуват ме, защото разбрах, че висш магистрат е взел подкуп от 5 млн. евро

Атакуват ме, тъй като разбрах, че върховен магистрат е взел рушвет от 5 млн. евро. От сериозен действен източник зная, че до дни се чака държавното управление на Борисов да падне.
Това сподели в „ Честно казано “ с Люба Кулезич журналистът Стоян Тончев. Припомняме ви, че против него стартира следствие за безчинство. Той описа, че през януари е научил информацията за магистрата на загадка среща в София. След като се е прибрал в Поморие почнал да вижда непознати лица към дома му. Полицията не реагирала на позвъняванията от негова страна на тел. 112. След това принудително бил вкаран в психиатрична клиника, където му била осъществена експертиза. Тя потвърдила, че Тончев е изцяло здрав душевен.

Разследващите са реагирали по сигнал на родители на деца, които се оплакали, че журналистът им викал от балкона и те се уплашили. „ Може този магистрат да е обвързван с Пеевски или с господин Борисов. Може да са се подразнили от изявлението ми с Цветан Василев. След като съдът не желае да изслуша Цветан Василев, аз всяка седмица или на две, ще върша изявление “, даде обещание той.

В диалога се включи и някогашният арбитър Румяна Ченалова. Тя удостовери, че при срещата си със Стоян Тончев в София, двамата са били следени от едни и същи лица. Подобно нещо е имало и при нейна среща с публицисти от уеб страницата „ Биволъ “. Ченалова посочи, че са били и снимани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР