Астролозите твърдят, че зодията не определя само характера на хората,

...
Астролозите твърдят, че зодията не определя само характера на хората,
Коментари Харесай

От кои зодии са най-добрите мъже любовници?

Астролозите настояват, че зодията не дефинира единствено характера на хората, само че изяснява държанието им, до момента в който са във връзка. Доста хора се припознават в описанията на зодията, която са. Така е по-лесно да разберете дали индивидът до вас е подобаващ за вас и по какъв начин можете да изградите пълноценна връзка с него. Ако се чудите кои са най-хубавите любовници измежду мъжете, ето какво споделят астролозите по въпроса.
1. Овен - те нормално са извънредно настоятелни и тези мъже не могат даже да си показват, че не са мечтани. Техните мечти нямат граници, подготвени са на всевъзможни опити. Те нормално са доста привлекателни и малко дами могат да им устоят, поради чара. Те са буйни и обичат особеното. Обикновено притеглят всички към себе си, без даже да се пробват. Ето за какво, в случай че излизате с Овен, не се чудете, в случай че той непрекъснато желае да е център на вниманието.
2. Телец - те са по-спокойни и обичайни и не са огромни фенове на опитите. Телците са доста любящи, казусът е, че в случай че решат да изневерят, безусловно нищо не може да ги спре, даже да са женени. Те обичат спокойствието, в никакъв случай не прибързват и си дават задоволително време, с цел да свикнат с новите неща. Те са индивидуалисти и никой в никакъв случай не може да ги накара да се слеят с тълпата, или да се трансфорат в НИЕ. Те постоянно ще желаят да запазят част от характерността си.
3. Рак - те са хора, които търсят семейство и обич. За тях фамилията е най-важното нещо. Обичат уюта, спокойствието и им е значимо да са сигурни, че някой ги обича. Те обаче не прибързват със заключенията преди да са сигурни, че дамата против тях има съществени усеща. Не биха си легнали с жена, която няма усеща към тях. Обичат сигурността и не биха си разрешили интимни връзки, в случай че дамата не демонстрира възприятията си.
4. Лъв - както в любовните, по този начин и в интимните си връзки, лъвовете се държат като хищници. Когато обаче им стане безинтересно, като че ли ловът е завършил, те се отхвърлят. Ето за какво, в случай че излизате с представител на зодия Лъв, значимо е да знаете, че би трябвало непрекъснато да поддържате интереса му.
5. Дева - не имат вяра задоволително в себе си и тъкмо поради това нямат нужното самочувствие. Трябва непрекъснато някой да им повдига самочувствието по някакъв метод, тъй като другояче те се усещат неуверени от самото начало. Ако сте от дамите, които могат да го вършат, отлично. Но, в случай че желаете мъж, който няма потребност непрекъснато да му обяснявате какъв брой е значим за вас, по-добре потърсете различен.
6. Везни - те не тичат след всяка втора жена, биха си легнали, единствено в случай че тя им е задоволително забавна. Везните обичат опитите в леглото и се радват, когато и сътрудникът им ги харесва. За тях интимните връзки не са просто физическо деяние. Според тях посредством секса те могат да опознаят индивида против тях и да видят някои негови духовни черти.
7. Стрелец - това са мъже, които несъмнено знаят по какъв начин да се държат с една дама, с цел да се усеща като принцеса. Те обаче нормално тичат след всяка втора, не са задоволително съществени. Също по този начин, те съвсем постоянно прибягват към невярност и нищо не може да ги спре. Те желаят свободата си на първо място и за нищо на света не биха се отказали от нея.
8. Риби - те нормално избират самодейността да пристигна от дамата. Дори са подготвени да изтърван доста красива жена, в случай че се постанова те да създадат първата крачка. Рибите не са екпериментатори, само че в случай че дамата е, нямат нищо срещу да пробват нещо друго, тъй като не харесват еднообразието.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР