Астролози дадоха съвети какво да има на новогодишната трапеза. И

...
Астролози дадоха съвети какво да има на новогодишната трапеза. И
Коментари Харесай

Астролозите съветват: Без свинско на новогодишната трапеза

Астролози дадоха препоръки какво да има на новогодишната софра. И в случай че се вслушаме в рекомендациите им, ще би трябвало да се откажем от редица празнични блюда, оповестява Лайф.
Добре ще е новогодишното меню да е съобразено с китайския календар. Тъй като 2019-а е Година на Жълтата земна свиня, астролозите настоятелно поучават да не се употребява признака на празника, т.е. да се откажем от свинското.
От астрологична позиция потреблението на свинско е строго неразрешена от 30 декември до 1 януари в това число. Това единствено по себе си значи, че през този интервал на трапезата не би трябвало да има освен печен свински бут, само че и разнообразни типове салами, шунка и свински котлети.
Вместо тях може да се акцентира на пилешко, пуешко, телешко, овнешко и риба. Към тези блюда се предлага да се прибавят разнообразни зеленчуци, а за десерт - плодове, орехи и сладкиши.
Освен това съгласно китайския хороскоп ще е добре трапезата да бъде украсена с обичаното лакомство на Жълтата земна свиня - жълъдите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР