Астън Вила победи Манчестър Сити с 1:0 в среща от

...
Астън Вила победи Манчестър Сити с 1:0 в среща от
Коментари Харесай

Астън Вила победи Манчестър Сити и го измести от третото място във Висшата лига

Астън Вила победи Манчестър Сити с 1:0 в среща от 15-ия кръг във Висшата лига. Леон Бейли в 74-ата минута означи единственото попадение в мача. Футболистите на Унай Емери имаха цялостно предимство през цялата среща. В заключителните минути удар на Дъглас Луис се отби от гредата на вратата защитавана от Едерсон, който направи куп спасявания и избави Сити от погром.

Астън Вила изместиха Манчестър Сити от третото място в класирането. Отборът от Бирмингам към този момент има 32 точки, а Ман Сити остана 4-и с 30 пункта.

Манчестър Юнайтед също погледна към челните места, откакто се наложи с 2:1 над Челси. Двубоят на стадион „ Олд Трафорд “ бе динамичен и предложи редица забавни моменти. Бруно Фернандеш пропусна и дузпа в 9-ата минута за домакините от Манчестър. Скот Мактоминей бе воин за „ алените дяволи “ в тази среща. Националът на Шотландия означи и двете попадения за триумфа. Той бе прецизен в 19-ата и 70-ата минута. За гостите се разписа Коул Палмър в края на първото полувреме.

Ливърпул победи с 2:0 като посетител Шефилд Юнайтед и затвърди втората си позиция в класирането. Състава воден от Юрген Клоп събра 34 точки, което е с 2 по-малко от водача Арсенал.

Капитанът на Ливърпул Вирджил ван Дайк даде задатък на своя отбор в 37-ата минута, а в добавеното време на мача Доминик Собослай оформи крайния резултат.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР