Асистент мениджърът на Манчестър Юнайтед Майк Фелан призна, че в

...
Асистент мениджърът на Манчестър Юнайтед Майк Фелан призна, че в
Коментари Харесай

Майк Фелан: Търсим правилните играчи за Манчестър Юнайтед

Асистент мениджърът на Манчестър Юнайтед Майк Фелан призна, че в клюба интензивно работят по лятната селекция. Той съобщи, че сега се търсят най-подходящите футболисти, които да паснат по най-хубавия метод на " Олд Трафорд ".

" Манчестър Юнайтед непрекъснато търси най-подходящите играчи, които да подобрят състава. Откакто се завърнах в клуба, най-силно съм впечатлен от желанието на всички да работят дружно, с цел да върнат тима там, където му е мястото. Виждам от ден на ден усмивки - има всеобщо приповдигнато въодушевление и предпочитание за работа ", съобщи Фелан.  Солскяер има 9 трансферни цели за лятото

" Червените дяволи " бяха в серия от 11 следващи мача без загуба преди спирането на сезона поради пандемита от ковид. Според наставника, ще бъде доста значимо играчите да запазят своята убеденост, с цел да продължат тази добра серия.

" За да продължим тази серия, би трябвало да имаме вяра, че това, което вършим е вярно. Никой не знае по кое време ще свърши тази рецесия, само че се надяваме, че това, което изградихме до момента, ще ни даде здрава основа, с цел да градим в бъдеще ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР