Асен Василев заби нож в гърба на Корнелия Нинова с

...
Асен Василев заби нож в гърба на Корнелия Нинова с
Коментари Харесай

Нож в гърба на Нинова са думите на Асен Василев си за доставките на оръжия, стигнали до Украйна

Асен Василев заби нож в гърба на Корнелия Нинова с обясненията си за комисионните от търговия на оръжия по време на ръководството на Кирил Петков и по какъв начин нямало по какъв начин да взимат комисионни от това заради изказванията на Бойко Борисов, че те са към 800 милиона.

Нинова също бе вицепремиер и министър на стопанската система в държавното управление на Петков. Тя твърдеше дълго време, че не е знаела за търговията с оръжия за Украйна през трети страни, макар че това бе ресорът ѝ като министър. Нинова даже разгласи в Народното събрание, че нито един патрон няма да отиде за Украйна. И ето, че Асен Василев, с цел да отговори на Борисов, сподели, че търговията е осъществявана с Пентагона през трети страни за Украйна и е била със знанието на Нинова.

Това разобличаване сподели още една опашата неистина на водача на Българска социалистическа партия, която от ГЕРБ назовават „ госпожа неистина ” и има за какво, безапелационни са от „ Позитано ” 20.

„ Тя излъга целия ни електорат, което е неприемливо. Нито един социалист не е склонен с нейните дейности. Трябва да се отървем и да има незабавни последици по отношение на нея. Асен Василев изненада Корнелия Нинова в гърба. Политическа партия като изразено лява партия се е прицелила в електората на Българска социалистическа партия и лъжата на Нинова сигурно ще има последици за нея, само че за жалост и за цялото Българска социалистическа партия ”, показаха терзанието си социалисти. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР