Асен Букарев, който до днес бе спортно-технически координатор на Левски,

...
Асен Букарев, който до днес бе спортно-технически координатор на Левски,
Коментари Харесай

Букарев с доста интересно изказване за Левски: Лъскаме една ябълка, а тя гнила отвътре

Асен Букарев, който до през днешния ден бе спортно-технически координатор на Левски, излезе с коментар по адрес на " синия " клуб. Някогашният полузащитник съобщи, че не е удовлетворен от метод на ръководство на " Герена " и съпостави клуба с " гнила ябълка ".

" Спас Русев взема решение всичко еднолично и от моя пост няма потребност, по тази причина си потеглям от Левски. Борих се да увелича заплатите на всички чиновници - от счетоводителката до чистачката. Знам, че Спас Русев е нарекъл държанието ми да си потегли детинско. Лъскаме една ябълка, а тя е гнила от вътрешната страна. Трансферите в тима ставаха без мое познание ", сподели Буки пред " Дарик ".

" Не мога да управлявам хора, които идват с отвращение на работа, които не са щастливи, че работят в Левски. Говоря за фрагментите в клуба, за чиновниците в Левски. Не са " хепи ", не са отдадени на Левски. Явно нямам потенциала да трансформира това. Не можах да изградя екип от хора, които да са отдадени на Левски. Не желая да разясня връзките сред Делио Роси и играчите ", показа още някогашният футболист.

" Със сигурност Спас Русев ми е афектиран, само че и той не ми се обади, когато пращаше хора да приказват с президенти на други клубове. Става дума за спортно-технически въпроси. Това трябваше аз да го върша. Това са дребни неща, несъмнено. Един доста добър другар ми сподели: " Кой подава оставка в България бе, наивник? ". Ама аз не съм от тия. Нямам спор с никой - нито с Делио Роси, нито с Красимир Иванов, нито със Спас Русев. Просто не ми харесва по какъв начин се ръководи ", продължи Букарев.

" Левски постоянно ще е в сърцето ми, ще се връщам на този стадион като почитател. Хората би трябвало да поддържат тима си. Пред първия тим има хубаво бъдеще. Имаме потребност от необятен и бездънен състав, не считам, че Левски би трябвало да се раздели с доста футболисти. Имаме потребност от всеки боец напролет. Отборът има потребност от лидер. Делио Роси занапред би трябвало да покаже дали е лидер, нека се потвърди като подобен. Сега ще си умря душевен. Доста претърпях през тези три месеца в Левски. Нека " сините " почитатели основат положителна атмосфера към тима ", приключи някогашният началник на " сините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР