ървият Номинационен съвет извади наяве конфликти при Жътварите. Новият ден

...
ървият Номинационен съвет извади наяве конфликти при Жътварите. Новият ден
Коментари Харесай

Ловците с първа загуба в „Игри на волята: България”

ървият Номинационен съвет извади нескрито спорове при Жътварите. Новият ден за тях стартира с анализ на това по какъв начин са стигнали до тук. Гладът при Рибарите доближи нови измерения, а изобилната закуска при Ловците не им попречи да възнамеряват по какъв начин да завоюват идната борба. В обезверен опит да си набират малко мляко, Рибарите се впуснаха в гонене на стадо овце, само че той завърши с крах.

Втората номинационна борба срещна на Арената Ловци и Рибари. Двата тима бяха оптимално мобилизирани за конфликта, който беше обвързван с преместването на тежки колони през трасе, цялостно с трудности. Играчите трябваше да се оправят по двойки с дървените трупи, а това оказа помощ да се откроят най-силните измежду мъжете – Тодор от Ловците и Ивайло от Рибарите. Те съумяха да пренесат независимо съвсем през цялото трасе някои от колоните.

Въпреки големите старания, които поставиха и двата тима, успеха отиде при гладните и жадни Рибари. Успехът в тима на Рибарите не промени отношението им към капитана Ивайло.

Второто място на Ловците ги изпрати на Номинационен съвет. Загубата им докара до първи съществени конфликти сред капитана Ваня и Тодор.

Кои двама ще бъдат номинираните при Ловците и къде е Пламен?

Гледайте в четвъртък от 21:00 ч. в новия епизод на „ Игри на волята: България”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР