Артистът, влюбен в силата на словото, музиката и йогата -

...
Артистът, влюбен в силата на словото, музиката и йогата -
Коментари Харесай

Светла Иванова празнува Деня на детето с трета „Вълшебна книжка“

Артистът, влюбен в силата на словото, музиката и йогата - Светла Иванова, издава своята трета „ Вълшебна брошура “ (издател Yogatime).

Новото томче от поредицата „ Тананикаща йога “ по традиция излиза като привет към всички дребни и пораснали деца на 1 юни.

Книжката основава чувство за празник при всяко разрастване поради необятния набор от занимания за цялото семейство, които в числа звучат по този начин:

7 приказни релаксации с позитивните утвърждения, вплетени в историите, които развиват разнообразни добродетели у децата и ги приканват за цялостно отпускане;

7 оригами;

9 песнички;

над 30 йога извършения към всички;

и 60 страници за оцветяване с рисунки на художничката Мила Попнеделева-Генова, които ще създадат вашата брошура неповторима и неповторима.

„ Избрах третата си „ Вълшебна брошура “ да е с приказни релаксации, тъй като ние родителите и учителите постоянно забравяме, че децата ни също като нас имат потребност от отмора. Игри, нареждане, телефони, компютри, спорт, детска градина или учебно заведение, уроци и домашни изискват доста сила. Свободно избираемите действия, гледането на телевизия, или други сетивни развлечения, които си мислим, че ги разтоварват, също не оставят нито свободна минутка за отдих на тялото и мозъка им “, споделя Светла Иванова.

Оцветяването на книжката ще ги накара да се почувстват като създатели, тъй като са взели участие в основаването ѝ. Накрая ще имат своята неповторима, неповторима брошура, а това ще им донесе наслада и положително самочувствие.

Със заложените извършения във „ Вълшебна брошура 3 “ малчуганите се раздвижват, до момента в който се забавляват, и упражняват фината си моторика.

„ Вълшебна брошура 3 “ е подобаваща е както за деца (3-12 г) и родители, по този начин и за учители в детски градини и учебни заведения, и инструктори по йога за деца. Тя е в помощ за разтоварване сред образователните занимания, във времето за отмора, или преди сън.

Всички запаси (записи на песнички, разработване на оригами и техника на осъществяване на упражненията) са налични в платформата за йога онлайн на www.svetlaivanova.com изцяло гратис след регистрация.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР