Арсенал посреща Брентфорд в едно от двете лондонски дербита на

...
Арсенал посреща Брентфорд в едно от двете лондонски дербита на
Коментари Харесай

Арсенал - Брентфорд, Партей стартира

Арсенал посреща Брентфорд в едно от двете лондонски дербита на 23-ия кръг на Премиър лийг. “Артилеристите ” ще желаят да се върнат на победния път, откакто позволиха проваляне в предходния уикенд при гостуването си на Евертън. Това обаче няма да е по никакъв начин лесна задача против представящият се чудесно напоследък Брентфорд, който няма загуба в последните си девет мача в шампионата.

Добрата вест за Микел Артета е появяването в титулярния състав на Арсенал на Томас Партей, който имаше проблеми през седмицата и бе под въпрос за този мач. Габриел Мартинели и Бен Уайт също са измежду избранниците на испанеца, откакто получиха рецензии за представянето си против “карамелите ”.

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк прави три промени в своя отбор в съпоставяне със почналите при успеха против Саутхамптън. Десният защитник Мадс Руслев, централният бранител Кристофър Айер и халфът Виталий Янелт получават опция за изява от първата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР