Арсенал е много по-добре подготвен да се справи с напрежението

...
Арсенал е много по-добре подготвен да се справи с напрежението
Коментари Харесай

Артета: Около отбора витае фантастична енергия

Арсенал е доста по-добре квалифициран да се оправи с напрежението в борбата за купата този сезон, сподели мениджърът на тима Микел Артета. " Артилеристите " преследват първи трофей във Висшата лига от 20 години. Тимът, който приема Борнемут в събота, има 80 точки от 35 мача, една повече от защитаващия купата Манчестър Сити, който има мач по-малко.

" Проведохме подготовка през днешния ден и силата още веднъж беше фантастична. Играчите в действителност са въодушевени ", сподели Артета пред кореспонденти, добавяйки, че няма нови опасения за травми в тима.

" Просто сме съсредоточени и влагаме цялата си сила в намирането на тази увереност и предпочитание да дадем най-хубавото от себе си и да спечелим правото да печелим мачове... имаме инерция и би трябвало да продължим ", сподели Артета.

Арсенал не устоя в конкуренцията предишния сезон, позволявайки на Сити на Пеп Гуардиола да си проправи път към купата, само че този път клубът от северен Лондон е по-добре квалифициран.

" Отборът е по-зрял. Очевидно здравето и положението на тима са в доста по-добро положение сега. Знам, че тези фактори способстват за това да сме в по-добра позиция ", добави Артета.
 Три гранда от Италия влизат в трансферна война за любим на Артета
Три гранда от Италия влизат в трансферна война за любим на Артета

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР