Арсен Венгер, мениджърът на „Арсенал“, ще даде исканата от Месут

...
Арсен Венгер, мениджърът на „Арсенал“, ще даде исканата от Месут
Коментари Харесай

„Арсенал“ вдига заплатата на Йозил

Арсен Венгер, мениджърът на „Арсенал“, ще даде желаната от Месут Йозил заплата, с цел да остане немския национал в отбора. Френският ментор прави финален отчаят опит да задържи другата огромна звезда и любим на почитателите на стадион „Емиратс“.

В началото на седмицата Алексис Санчес напусна в посока „Манчестър Юнайтед“ откакто не съумя да се контракти с Венгер. Йозил желае седмично заплащане от 344 хиляди евро. Преди напускането на Санчес не се виждаше метод Венгер да отстъпи пред сходно предпочитание. Мениджърът не желае да се стига до разкол в съблекалнята, защото останалите играчи взимат фрапантно по-малко пари. По всичко проличава обаче, че треньорът е трансформирал вижданията си и е подготвен да усили възнаграждението на халфа. Към момента Йозил прибира 286 000 евро. Но в случай че, въпреки всичко, не се стигне до сделка, халфът ще напусне „Арсенал“ в края на сезона, защото договорът му е до края на месец юни.

На Острова все по-усилено се приказва, че „артилеристите“ са на път да договорят Риад Марез. Асът на „Лестър“ изгледа от трибуните на „Емиратс“ успеха на „Арсенал“ над „Челси“ с 2:1 в полуфинална среща реванш в шампионата „ Карабао къп “. Играчите на Арсен Венгер си осигуриха мач за трофея след щастливи голове на Шкодран Мустафи и Гранит Джака, паднали след рикошети.

Трофеят единственият, който липсва в сбирката на мениджъра Арсен Венгер. Под негово управление „ Арсенал “ игра два финала – през 2007 и 2011 година, само че не е съумя да ги завоюва.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР