Арнолд Шварценегер никога не е криел не само, че не

...
Арнолд Шварценегер никога не е криел не само, че не
Коментари Харесай

Кога Арнолд е разбрал, че иска да замени Австрия с Америка

Арнолд Шварценегер в никакъв случай не е криел освен, че не съжалява, че се е преместил в Америка, само че и че точно това е била фантазията му.
 Арнолд Шварценегер и по какъв начин финалът на международното състезание по футбол за дами го е въодушевил
Как футболистките на Испания и Англия са впечатлили Арнолд Шварценегер

Актьорът както постоянно намира нещо позитивно

От дневния му бюлетин разбираме и малко повече за мотивацията и пътя му към триумфа. Актьорът дава отговор на заложен му от почитател въпрос в Instagram с цел да това по какъв начин и за какво е почнало всичко. Шварценегер разяснява, че когато е бил на 10 години е видял къс филм за Америка, показващ някои от забележителностите на страната.

И тъкмо в този миг е почувствал, че точно там принадлежи, само че би трябвало да откри метод да реализира тази фантазия. Тогава Арнолд Шварценегер е почнал да тренира футбол и какви ли не още спортове. Днес счита, че хората, израснали с малко виждат точно спорта като бърз път към триумфа.

Няколко години по-късно обаче е гледал международното състезание по повдигане на тежести и даже е имал опцията да стисне ръката на първенеца Юри Власов. Тогава се е въодушевил, а по-късно е видял и кориците на списания, на които е бил Рег Парк, облечен като Херкулес.

Тогава посредством негов другар, компетентен британски, е схванал, че Парк е израснал в беднотия преди да завоюва Мистър Олимпия и да стане артист. " Това е моят проект. Това е моят билет за Америка ", си е споделил Шварценегер в този миг. И по този начин на 15 години стартира тренировки по повдигане на тежести и останалото е история.

Съветът на Арнолд Шварценегер към всички е да оставят телефоните и обществените мрежи настрани и да си дадат опцията да помечтаят, а по-късно да работят за постигането на тези фантазии. А по отношение на това по какъв начин да останем стимулирани, артистът също има отговор.

Според него би трябвало да търсим напредъка непрекъснато и да не се отчайваме, че тъкмо тези резултати, които желаеме да реализираме, за момента са още далечни. Другият ключ към триумфа в каквото и да било съгласно Арнолд Шварценегер е построяването на привички.
 Когато Арнолд Шварценегер е бил на косъм от гибелта поради сърдечна интервенция
Арнолд Шварценегер на косъм от гибелта

Ето какво споделя артистът за третата си сърдечна интервенция

" Една рутина има 100 пъти по-голямо значение от всеки мотивиращ откъс или тирада. " Според него речите и цитатите ни въодушевяват за ден или седмица, но изградените привички ни държи стимулирани за цялостен живот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР