Стопкадри бТВДългогодишният мецосопран на Бургаската опера Сребрина Савова игра блестящо

...
Стопкадри бТВДългогодишният мецосопран на Бургаската опера Сребрина Савова игра блестящо
Коментари Харесай

Оперна прима си повиши пенсията в „Стани богат“

Стопкадри бТВ

Дългогодишният мецосопран на Бургаската опера Сребрина Савова игра ослепително в „ Стани богат “ и съумя да си увеличи пенсията за този месец с 2000 лв..



Сребрина, която дефинира себе си за авантюрист, стигна леко до първата си сигурна сума за 500 лв., а за 1000 бе запитана: „ От цветовете на кое растение се получава подправката шафран “? – Минзухар, Роза, Хризантема и Лале.

Без да се замисли, 74-годишната жена уточни вярно първата алтернатива.

Последва седмия въпрос в телевизионната игра по бТВ: „ Кой артист изиграва ролята на Алековия воин Бай Ганьо в екранизацията на творбата от 1991 година “? – Георги Парцалев, Георги Калоянчев, Георги Мамалев и Георги Черкелов.

Тук Савова също бе на висота и позна, че е Калоянчев.

Тя заключи сумата от 2000 лв. с уточнението, че към пенсиите няма да е зле едно допълнение, преди Ники Кънчев да я попита: „ Най-изявеното име в коя сфера в Царство България е Пелагия Видинска “ - Мода, Спорт, Медицина и Опера.



Сребрина изиска „ 50:50 “ и при останали Мода и Опера, позна, заложи на първата алтернатива и продължи напред.

Въпросът за 3000 лв. бе: „ Кой спорт попада в олимпийската стратегия след показателен тгурнир в София през 1957 година, извоюван от България “? – Художествена гимнастика, Вдигане на тежести, Волейбол и Борба.



Оперната прима се обади на Албена Кузманова, само че тя остана безмълвна. Тогава Сребрина предложения на помощ от публиката мъжа на Албена – Момчил. Той изключи втората и четвъртата опция, а по-късно се съгласи със Сребрина, че може да се заложи на гимнастиката.

Това обаче се оказа неверния отговор, защото правилния беше волейбол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР