Аржентинският ас на Ювентус Анхел ди Мария посочи целите пред

...
Аржентинският ас на Ювентус Анхел ди Мария посочи целите пред
Коментари Харесай

Анхел ди Мария посочи целите пред Ювентус

Аржентинският ас на Ювентус Анхел ди Мария уточни задачите пред тима през сегашния сезон. " Бианконерите " нямат късмет за купата в Италия, защото с отнети 15 точки, само че не престават борбата на други два фронта - Купата на Италия и Лига Европа.

Именно спечелването на тези два шампионата съгласно Ди Мария ще осмислят сезона.Ди Мария вкара гола за успеха с 1:0 над Фрайбург в първия 1/8-финал, само че напусна наложително игра, което разтревожи почитателите.

" Чувствах лека болежка, само че това е естествена отмалялост след натрупалите се мачове. Но мисля, че значимото беше да работим съществено и да спечелим ", сподели футболистът пред Sky Sport Italia.

" Щастлив съм, че съумях да оказа помощ на тима с маркирания гол и се надявам да продължа да го върша в остатъка от сезона. Ще създадем всичко допустимо да спечелим Лига Европа, това е една от нашите цели дружно с Купата на Италия. Ще опитаме да спечелим и двете ", разяснява Ди Мария.
 Ювентус се наложи над Фрайбург, Севиля подчини Фенербахче
Ювентус се наложи над Фрайбург, Севиля подчини Фенербахче

Вижте детайлности

Попитан дали ще остане в Ювентус и през идващия сезон, Анхел Ди Мария отговори: " Говорим по тематиката, само че още не знам. Щастлив съм тук, усещам положителното отношение на почитателите, което бе малко друго за мен първоначално. "

Ювентус ще има за противник Интер в полуфиналите на шампионата за Купата на Италия през идващия месец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР