Аржентина записа нова класическа победа с 3:0 в приятелската среща

...
Аржентина записа нова класическа победа с 3:0 в приятелската среща
Коментари Харесай

Аржентина отново бие с класика

Аржентина записа нова класическа победа с 3:0 в другарската среща с Ямайка, играна на стадион " Ред Бул Арена ", в Ню Джърси, Съединени американски щати. Само преди дни " гаучосите " записаха същия резултат и против Хондурас. Хулиан Алварес (13`) и Лионел Меси (86` и 89`) бяха точни за триумфа на южноамериканците.

Аржентина имаше тотална доминация в мача и умерено можеше да запише и по-изразителна победа, в случай че не бяха пропуските пред вратата на противника и спасяванията на вратаря Андре Блейк.

" Гаучосите " откриха резултата в 13-ата минута, когато Лаутаро Мартинес нахлу на скорост в наказателното поле, отстрани бранител и подаде за Хулиан Алварес, който засече топката във вратата за 1:0.

Другите два гола паднаха в края на мача и бяха маркирани от звездата на аржентинците Лионел Меси. Той се появи като промяна на полувремето на мястото на Лаутаро Мартинес. В 87-ата минута Лео проби през центъра и с удар по земя заби топката във вратата за 2:0.

Две минути по-късно южноамериканците получиха нарушаване пред наказателното поле, като още веднъж Меси извърши и стреля под стената, която подскочи и разреши на топката да мине под нея и да се оплете в мрежата за 3:0.

Това бе поредна инспекция за Аржентина преди Световното състезание в Катар, като за момента възпитаниците на Лионел Скалони демонстрират, че се намират в отлична форма. Отборът има още една планувана контрола с ОАЕ на 16 ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР